PETS公共英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:有玩江西快3 > PETS公共英语 > 模拟试题 > 2019年全国英语等级考试三级经典模拟试题四阅读B
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2019年全国英语等级考试三级经典模拟试题四阅读B
来源:有玩江西快3 2019/3/8 16:32:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

有玩江西快3 www.e75vx.cn

全国英语等级考试语法辅导公共英语语法辅导PETS语法辅导

  Life learning(sometimes called un-schooling or self-directed learning)is one of those concepts that are almost easier to explain by saying what it isn’t,than what it is.And that’s probably because our own schooled backgrounds have convinced us that learning happens only in a dedicated building on certain days,between certain hours,and managed by a specially trained professional.
  Within that schooling framework,no matter how hard teachers try and no matter how good their textbooks,many bright students get bored,many slower students struggle and give up or lose their self-respect,and most of them reach the end of the process unprepared to enter into society.They have memorized a certain body of knowledge long enough to rush back the information on tests,but they haven’t really learnt much,at least of the official curriculum.
  Life learners,on the other hand,know that learning is not difficult,that people learn things quite easily if they’re not compelled and forced,if they see a need to learn something,and if they are trusted and respected enough to learn it on their own timetable,at their own speed,in their own way.They know that learning cannot be produced in us and that we cannot produce it in others—no matter what age and no matter whether we’re at school or at home.
  Life learning is independent of time,location or the presence of teacher.It does not require mom or dad to teach,or kids to work in workbooks at the kitchen table from 9 to noon from September to June.Life learning is learner-driven.It involves living and learning—in and from the real world.It is about exploring,questioning,experimenting,making messes,taking risks without fear of making mistakes,being laughed at and trying again.
  Furthermore,life learning is about trusting kids to learn what they need to know and about helping them to learn and grow in their own ways.It is about providing positive experiences that enable children to understand the world and their culture and to interact with it.
  1、According to the author,the schooling framework often ______.
  A.produces slow students with poor memories
  B.ignores some parts of the official curriculum
  C.fails to provide enough knowledge about life
  D.gives little care to the quality of teaching materials
  参考答案:B
  参考解析:细节题。文中第二段最后提到...but they haven’t really learnt much at least of the of-ficial curriculum.由此可知,学校模式下的学习忽视了正式课程中的某些部分,所以答案为B。
  2、According to the author,life learning ______.
  A.could prevent one from running risks
  B.could be a road full of trials and errors
  C.makes a kid independent of his parents
  D.teaches a kid how to avoid being scorned
  参考答案:B
  参考解析:主旨归纳题。文中第四段最后一句可知终身学习是一个不断探索、求知、冒险,且不断犯错的过程。即B选项里提到的充满了尝试和错误,所以答案为B。
  3、It is implied in the text that it is hard to ______.
  A.carry life learning though
  B.tell the nature of life learning
  C.learn without going to school
  D.find a specially trained teacher
  参考答案:B
  参考解析:细节题。文章第一段开始作者就强调很难给终身学习这个概念下定义,所以答案为B。
  4、Through life learning,children ______.
  A.will grow without the assistance from parents
  B.will learn to communicate with the real world
  C.will be driven to learn necessary life knowledge
  D.will be isolated from the negative side of society
  参考答案:B
  参考解析:推理判断题。文中最后一段中说终身学习使学习者理解世界,了解文化并与之进行交流,所以答案为B。
  5、Life learners recognize that learning will not be difficult if they are ______.
  A.clear about why to learn
  B.careful to make a time table
  C.able to respect other people
  D.cautious about any mistakes
  参考答案:A
  参考解析:细节题。文中第三段第一句可知,终身学习者认为,如果学习者不被强迫,如果他们认识到了学习的必要性,学习将会变得容易许多,所以答案为A。
  参考译文:
  生活学习(有时被称为非学校教育或自我指导学习)是一个概念,通过说出它不是什么,比说出它是什么更容易解释。这可能是因为我们自己的学校背景让我们相信,学习只发生在特定的日子,特定的时间,特定的专业人员管理的专用大楼。
  在这种教育框架下,不管老师多么努力,不管他们的教科书多么好,许多聪明的学生都会感到厌烦,许多速度较慢的学生会挣扎,放弃或失去自尊,而他们中的大多数人都会在没有准备好进入社会的过程中走到尽头。他们已经记住了一定的知识体系足够长的时间来赶回考试的信息,但他们并没有真正学到很多东西,至少官方课程是这样。
  另一方面,生活学习者知道学习并不困难,如果他们不被强迫和强迫,如果他们看到需要学习的东西,如果他们被信任和尊重到可以按照自己的时间表,以自己的方式,以自己的速度学习,人们很容易地学习东西。他们知道,学习不能在我们身上产生,也不能在别人身上产生,无论我们多大年纪,无论我们在学?;故窃诩?。
  生活学习与时间、地点或老师在场无关。从9月到6月的9点到中午,不需要爸爸妈妈来教,也不需要孩子们在厨房桌子上的作业本上工作。生活学习是由学习者驱动的。它涉及生活和学习-在现实世界和从现实世界。它是关于探索、提问、试验、捣乱、冒险而不害怕犯错、被嘲笑和再次尝试。
  此外,生活学习是信任孩子们去学习他们需要知道的东西,帮助他们以自己的方式学习和成长。它是关于提供积极的经验,使儿童能够了解世界和他们的文化,并与之互动。

   注:以上供考生参考,更多关于PETS公共英语考试信息请登录学易网校公共英语频道查看或点击网校右下角客服在线咨询!

我猜这些文章对您也有帮助
PETS公共英语网络课程
分享到:

PETS公共英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐



  • 海上洄游时 北海狗 连续两周深睡眠 2019-03-15
  • 东莞高考泄题?假的! 2019-03-11
  • 端午新经济体验无处不在 “指尖端午”玩出新花样 2019-01-04
  • 福利!新列车运行图实施 合肥首开至北京“复兴号” 2019-01-04
  • 今年回南天为何掉线了?这其实并不奇怪 2018-12-28
  • 特色小镇里的税收服务 定海国地税多措并举提升效能 2018-12-28
  • 志愿者送来爱心物资 暖热孤残孩子们的心 2018-12-11
  • 泰国推出“智慧签证”吸引人才 2018-12-07
  • 四价流感疫苗获批上市 2018-12-07
  • 完美公益影像节(2017)获第十二届人民企业社会责任奖年度案例奖 2018-11-17
  • 新“V”健康生活公益活动 2018-11-08
  • 云南昆明:持续3年开展市容环境整治提升 2018-11-08
  • 与世俱进。已变相为套路贷的广告站取消得好! 2018-09-11
  • 于里镇真招实措推动“三大”见实效 2018-09-09
  • [酷]中国天翻地复的变化确实惊人 2018-08-30
  • 603| 864| 261| 285| 349| 28| 223| 830| 897| 692|